Fasering en tarief

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek worden ideeën en informatie over en weer uitgewisseld. Willen we samenwerken, dan volgt een offerte op maat. Zo niet, even goede vrienden!

In de ontwerpfase worden veel vragen onderzocht. “Wat zijn de wensen, wie gebruikt de ruimte, waarom en hoe, wat zijn de (bouwkundige) mogelijkheden.” De antwoorden op die vragen zijn het uitgangspunt voor een voorlopig ontwerp. Dat ontwerp wordt uitgebreid besproken en aangepast als dat nodig is, met als eindproduct een definitief ontwerp.

Uitwerking van het definitieve ontwerp kan WvW op allerlei manieren verzorgen. Afhankelijk van de wensen en het project kan dat meer dan één fase zijn. Zoals: doorsnede- en aanzichttekeningen voor de bouwer, werkbeschrijving, installatietekening, materialenoverzicht, kleur- en lichtplannen, verdere interieurstyling en/of aankoopbegeleiding. WvW heeft een professioneel netwerk van uitvoerders en leveranciers dat goed van pas kan komen bij het realiseren van haar ontwerpen.

WvW hanteert zoveel mogelijk een vast tarief per projectfase. Sommige werkzaamheden worden op basis van een uurtarief verricht. WvW maakt na een kennismakingsgesprek graag een offerte op maat voor u. Via telefoonnummer 06 28708729 of het formulier onder Contact kunt u eenvoudig een afspraak maken.