Aanbevelingen

“Jolanda heeft mijn complete kantoor (500m2) opnieuw ingedeeld. In overleg met drie van mijn managers heeft zij met hen de optimale mix gemaakt tussen mooi en functioneel. Mijn eigen kantoor heeft zij geheel opnieuw ingericht met een zakelijk zitgedeelte waar we klanten en leveranciers kunnen ontvangen. Jolanda heeft een uitstekend gevoel om praktisch en mooi te combineren en ik kan haar van harte aanbevelen”.
(RvK, ICT-ondernemer Hands On, Weesp)

“Super klantvriendelijk, fijn contact. Jolanda heeft mijn wensen voor de verbouwing van onze woning goed weten te realiseren. Heeft verstand en plezier in het vak.”
(MB, advocaat, Utrecht)

“Na een ingrijpende verbouwing heeft Jolanda Warmenhoven mij geadviseerd over de herinrichting van mijn jaren 30 woning. Zij heeft dat gedaan met veel gevoel voor het karakter van de woning en daar tegelijkertijd een eigentijds en elegant ontwerp voor weten te maken. Het is heerlijk een interieur te krijgen dat je zelf niet zo direct bedacht had maar wat volledig klopt qua kleur, sfeer en vormgeving. Ik ben er buitengewoon tevreden mee en raad het werk van Jolanda zeker aan! Dank voor de prettige samenwerking.”
(ET, project manager UvA, Amsterdam)

“Jolanda heeft oog voor detail. Zij kan zelfs in kleine ruimtes het verschil maken. Zij doet dat met smaak en heeft gevoel voor kleur. Kortom een aanrader voor een interieurontwerp!”
(KP, Leiden)

“We hebben gebruik gemaakt van de diensten van Jolanda voor de uitbouw en renovatie van onze woning. We zijn erg tevreden over de wijze van begeleiding en het resultaat. We kunnen haar dan ook aanbevelen.”
(TG, Senior Tax Advisor at Loyens & Loeff, Amsterdam)

"Jolanda heeft ons kantoor (4 verdiepingen, totaal ongeveer 600m2) van een leuke nieuwe inrichting voorzien. Dit heeft zij op een plezierige manier aangepakt. Vanaf het begin voelde iedereen zich betrokken en gehoord. Mede hierdoor is het een resultaat wat er mag zijn. We kunnen weer met goed fatsoen andere collega’s en externe contacten over de vloer krijgen. Heel fijn!”
(AB, teamleider Sociale Verzekeringsbank, Leiden)